Τα Βιβλιονέα του Οκτώβρη

Ο καιρός επιτέλους άλλαξε, το καλοκαίρι μας άφησε και μας ανέλαβε δυναμικά το φθινόπωρο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα βροχερό φθινοπωρινό απόγευμα αγκαλιά με ένα ωραίο βιβλίο, κάτω από τη ζεστή κουβέρτα. 

Και για να μην ψάχνετε πολύ, στα ράφια των βιβλιοπωλείων φιγουράρουν αρκετά νέα βιβλία που ανυπομονούσαμε να διαβάσουμε. Πολλά από αυτά έχουν ήδη γίνει επιτυχίες, άλλα γίνονται τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Ας μην περιμένουμε άλλο λοιπόν, ας βουτήξουμε στις σελίδες τους και ας τα αφήσουμε να μας ταξιδέψουν.
Πρώτο στη λίστα μου θα βάλω το "Άγριο τριαντάφυλλο", της αγαπημένης Τζένιφερ Ντόνελι. Το τρίτο μέρος της καταπληκτικής τριλογίας, που ακολούθησε το "Τριανταφυλλάκι" και το "Τριαντάφυλλο του χειμώνα", εγώ προσωπικά ανυπομονώ να το διαβάσω. Η Τζένιφερ Ντόνελι είναι εγγύηση.
περίληψη
Ένα ακόμη βιβλίο που ακολουθεί σειρά είναι το τέταρτο βιβλίο του Vampire Diaries της Λ.Τζ.Σμιθ, με τίτλο "Η σκοτεινή σύναξη". Μια σειρά που ακολούθησε επάξια την επιτυχία του Λυκόφως και θα ενθουσιάσει το δίχως άλλο τους φαν του είδους.
περίληψη
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου δεν θα μπορούσε να λείπει από την επικαιρότητα. Το νέο της βιβλίο με τίτλο "Ο λύκος της μοναξιάς" είναι έτοιμο να μας συναρπάσει με την κινηματογραφική πλοκή του, όπως πάντα.
περίληψη
Άλλος ένας αγαπημένος συγγραφέας που δεν θα μας αφήσει ποτέ να τον ξεχάσουμε, πρωταγωνιστεί στις "Νέες κυκλοφορίες" όλων των βιβλιοπωλείων. Φυσικά δεν εννοώ άλλον από τον Πάολο Κοέλο, και το νέο του βιβλίο με τίτλο "Άλεφ".
περίληψη
Το "Μα πως τα καταφέρνει" της Allison Pearson έχει ήδη γίνει διεθνές best seller. Ένα βιβλίο σχετικά με τις εργαζόμενες μητέρες του 21ου αιώνα, που πρόσφατα έγινε ταινία με την Sarah Jessica Parker. Ανάλαφρο και ενδιαφέρον.
περίληψη
Τέλος θα κλείσω με ένα ολόφρεσκο βιβλίο, σχετικά με έναν από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο των υπολογιστών και όχι μόνο, τον Steve Jobs. Η "Επίσημη Βιογραφία" του μόλις κυκλοφόρησε.
περίληψη
Για μένα τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι στη λίστα με τα βιβλία που θέλω να διαβάσω μέχρι τα Χριστούγεννα. Ελπίζω να σας άνοιξα την όρεξη για φθινοπωρινά ψώνια και φυσικά για διάβασμα. :)

0 σχόλια